Mandagumo vizite taip pat dalyvavo „Crvena Zvezda“ generalinis direktorius Zvezdanas Terzičius ir sporto direktorius Mitaras Mrkela.

Serbijos čempionų delegacija įteikė 33-ejų marijampoliečiui komandos narių parašais išmargintus marškinėlius ir perdavė visos ekipos linkėjimus kuo greičiau pasveikti.

„Džiaugiuosi, kad galėjau asmeniškai atsiprašyti dėl traumos. Gailiuosi dėl to, man buvo labai svarbu pačiam pasikalbėti su V. Slavicku“, – teigė M. Gobeljičius.

Pranešama, kad gydytojai yra patenkinti lietuviui atliktos kojos operacijos rezultatais ir žada po kelių dienų išleisti jį į gimtinę.

Vis dėlto greitai atsigauti V. Slavickui tikrai nepavyks – reabilitacija po tokių lūžių trunka mažiausiai metus, o „Sūduvos“ treneris Vladimiras Čeburinas net prakalbo apie galimą žaidėjo karjeros pabaigą.

Primename, kad M. Gobeljičius varžovą traumavo antradienio UEFA Čempionų lygos atrankos rungtynėse. 26-erių „Crvena Zvezda“ gynėjas be ceremonijų įčiuožė marijampoliečiui į koją ir sulaužė blauzdikaulį bei šeivikaulį.

M. Gobeljičius buvo išvarytas iš aikštės, o V. Slavickas skubiai išvežtas į ligoninę. Dėl operacijos jis negalėjo trečiadienį su komandos draugais grįžti į Lietuvą.

„Crvena Zvezda“ nugalėjo „Sūduvą“ 2:1 ir žengė į kitą etapą, pasiųsdama Lietuvos čempionus į UEFA Europos lygos atrankos varžybas.

Dėl grubaus serbo žaidimo sureagavo ir Lietuvos futbolo federacija (LFF), kadangi V. Slavickas taip pat žaidė nacionalinėje rinktinėje.

LFF kreipėsi į UEFA drausmės komitetą, prašydama griežtai įvertinti varžovo sveikatai pavojingą M. Gobeljičiaus veiksmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)