Katalonų klubas sostinės ekipai turės sumokėti 120 mln. eurų išpirką.

Jis 2018-aisiais pasirašė naują penkerių metų sutartį, tačiau gegužę prancūzas viešai pranešė, kad norėtų vasarą palikti „Atletico“ klubą.

„Barcelona“ puolėjas pasirašė penkerių metų trukmės sutartį, kurioje numatyta net 800 mln. eurų išpirkos suma.

28-erių A. Griezmannas tapo šeštuoju brangiausiu žaidėju pasaulyje po Neymaro, Kyliano Mbappe, Philippe Coutinho, Joao Felix ir Ousmane'o Dembele.

Su „Atletico“ prancūzas laimėjo Europos lygą, Ispanijos Supertaurę, UEFA Supertaurę ir buvo komandos rezultatyviausias žaidėjas per visus penkis sezonus.

Nuo 2014-ųjų per 256 rungtynes dėvint „Atletico“ marškinėlius puolėjas pelnė 133 įvarčius.

A. Griezmannas praėjusiais metais atmetė „Barcelonos“ pasiūlymą, o „Atletico“ klubas informavo FIFA, kad nelegalus katalonų bandymas pervilioti puolėją buvo ir 2017 metų gruodį.

Nesutinka dėl išpirkos dydžio

Tačiau Madrido „Atletico“ nėra linkęs taip paprastai paleisti žaidėjo. Klubas išplatino pranešimą, kuriame nesutinka dėl išpirkos dydžio, kurį „Barcelona“ turėtų sumokėti Madrido klubui.

„Atletico“ tvirtina, kad „Barcelona“ ir A. Griezmannas sutarimą pasiekė dar tada, kai žaidėjo išpirkos suma sieke 200 mln. eurų, tad mano, kad šiuo atveju 120 mln. eurų suma yra nepakankama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)