Vos prieš savaitę oficialiai atidarytame „Illovszky Rudolf“ stadione viskas daug palankiau klostėsi aikštės šeimininkams.

Tai atspindi ir rungtynių statistika – žalgiriečiai 18 kartų (6 į vartų plotą, 5 blokuoti) smūgiavo į varžovų vartus, o „Honved“ – tik šešis, iš kurių į vartų plotą – 4.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Bence Bano-Szabo (32 min.), Davidas N'Gogas (55) ir Danielis Gazdagas (69 – iš 11 m).

Beje, pastarasis futbolininkas galėjo pasižymėti dar kartą, bet 85-ąją min. nerealizavo 11 m baudinio.

80-ą min. Modesto Vorobjovo stiprus smūgis sudrebino vengrų ekipos vartų skersinį. Jau per teisėjo pridėtą laiką (90+2) skirtumą sušvelnino žalgirietis Karolis Uzėla.

Kitame etape šios poros nugalėtojams tektų susiremti su „FK Sabail“ – „Universitatea Craiova“ (Vengrija) poros laimėtojais.

Budapešto „Honved“ 3 – 1 Vilniaus „Žalgiris“

32' [1 - 0] Bence Bano-Szabo
55' [2 - 0] Davidas N'gogas
69' [3 - 0] Danielis Gazdagas (11 m baudinys)
85' [3 - 0] Danielis Gazdagas (nerealizuotas 11 m baudinys)
90+2 [3 - 1] Karolis Užėla

„Honved“ starto sudėtis: R. Lefkovitsas, Gazdagas, Batikas, Heffleris, Kovacsas, Bano-Szabo, Kamberas, Lovričius, Kukočius, Moutari, Ngogas.

„Žalgirio“ starto sudėtis: Berkovecas, Vorobjovas, Slijngardas, Perezas, Antalis, Kišas, Mikoliūnas, Tomičius, Bolha, Moreras Vicente, Baravykas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)