Brazilų puolėjas praleido pirmąją treniruočių dieną pirmadienį, o klubas tvirtino „imsiantis atitinkamų veiksmų“.

27-erių metų brazilas šiuo metu yra siejamas su buvusia savo ekipa „Barcelona“.

Leonardo taip pat pridūrė, kad Prancūzijos čempionai „nėra gavę jokio pasiūlymo“ dėl Neymaro, tačiau „turėjo gana paviršutinišką kontaktą“ su katalonų klubu.

Neymaras Barseloną paliko ir į PSG atvyko 2017-aisiais rugpjūtį už rekordinę 222 milijonų eurų sumą.

Leonardo „La Parisien“ dienraščio buvo paklaustas, ar Neymaras išreiškė norą palikti PSG, sporto direktorius neslėpė: „Tai aišku visiems.

Bet futbole tu vieną dieną sakai vieną, o kitą viskas apsiverčia aukštyn kojomis. Tai beprotiška, tačiau taip yra“, – prancūzų žiniasklaidai kalbėjo PSG atstovas.

„Taip (aš kalbėjau su Neymaru). Nenoriu atskleisti visų pokalbio detalių. Bendrauta ir su jo aplinka. Visi viską žino. Pozicija visiems yra aiški.

Tačiau šiai dienai vienas dalykas yra konkretus: jis vis dar turi trijų metų kontraktą su mumis. Ir kol mes neturime pasiūlymo, mes negalime toliau diskutuoti.

Neymaras gali palikti PSG, jei yra pasiūlymas, tinkantis visiems. Tačiau mes iki šiol nežinome, kas norėtų jį įsigyti ir kokia kaina. Visa tai daroma ne per dieną.

PSG nori pasitikėti žaidėjais, kurie nori likti klube ir siekti kažko svarbaus ir didelio. Mums nereikia žaidėjų, kurie likdami čia darytų malonę klubui“, – teigė PSG sporto direktorius.

Tuo metu Brazilijos žiniasklaida cituoja Neymaro tėvą, kuris teigia, kad PSG „žinojo“, jog Neymaras praleis pirmąją treniruotę dalyvaudamas labdaros renginyje.

„PSG pažymi, kad Neymaras neatvyko į klubą sutartu laiku ir į sutartą vietą. Tai nutiko be išankstinio PSG leidimo. Klubas apgailestauja dėl šios situacijos“, – teigiama PSG pranešime.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)