Remiantis LFF išplatintu pranešimu, P. Malžinskas suspenduotas dėl įrašo socialiniame tinkle. VRFS vadovas apkaltintas paviešinęs konfidencialią informaciją, susijusią su sporto aikštyno sostinės Pilaitės mikrorajone rekonstrukcija.

Praėjusį gruodį buvęs ilgametis Sekmadienio futbolo lygos (SFL) prezidentas jau buvo įspėtas dėl „LFF dalykinę reputaciją žeminančios informacijos“ skelbimo socialiniame tinkle.

P. Malžinsko įgaliojimai LFF vykdomajame komitete suspenduoti iki artimiausios LFF konferencijos, kuri turėtų vykti tik kitais metais.

LFF vadovybei nepatikusiame įraše savo feisbuko paskyroje P. Malžinskas kritikavo Vilniaus savivaldybę, kuri delsia suderinti sutartį su LFF dėl naujos futbolo aikštės dangos pirkimo ir paklojimo. Dėl to įstrigo aikštyno Pilaitėje įrengimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)