9 įvarčius savo sąskaitoje turintis legionierius iš Nigerijos buvo išrinktas geriausiu Lietuvos futbolo A lygos birželio–liepos mėnesių žaidėju.

T. Moffi per ketverias rungtynes pelnė 3 įvarčius – puolėjas realizavo po vieną 11 metrų baudinį pergalinguose mačuose su „Kauno Žalgiriu“ ir Marijampolės „Sūduva“, taip pat nukreipė kamuolį į Vilniaus „Žalgirio“ vartus.

Be to, susitikime su Klaipėdos „Atlantu“ greitasis „Riterių“ atstovas išprovokavo varžovo pražangą, po kurios teisėjas oponentui parodė raudoną kortelę.

Tai – pirmasis kartas šiame sezone, kai tokio įvertinimo sulaukė šis ir ankstesniais mėnesiais solidžiai rungtyniavęs legionierius.

Kovo ir gegužės mėnesiais geriausiu jaunuoju žaidėju buvo pripažintas „Sūduvos“ saugas Paulius Golubickas, balandį – „Palangos“ atakų lyderis Idrisas Umajevas.

Jau netrukus, liepos 11-ąją dieną, T. Moffi debiutuos Europos lygos kovose – tądien sostinės komanda namuose priims „Klaksvik“ klubą iš Farerų Salų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją