Peru rinktinė pusfinalyje parodė visiškai kitokį veidą – iki tol per 4 rungtynes buvo pelniusi tik 3 įvarčius, o pakeliui į pusfinalį anksčiau pralaimėjo brazilams 0:5.

Peru nacionalinė ekipa jau pirmajame kėlinyje pirmavo 2:0 po Edisono Floreso (21-ą min.) ir Yoshimaro Yotuno įvarčių (38).

Trečią įvartį jau per teisėjo pridėtą laiką pelnė Peru ekipos kapitonas Jose Paolo Guerrero (90+1), o paguodos įvartį galėjęs pelnyti čilietis Eduardo Vargas (90+4) nesugebėjo realizuoti 11 m baudinio.

„Peru žaidė gerai, jie nusipelnė būti finale, – kalbėjo Čilės rinktinės saugas Gary Medelas. – Aišku, kad mums skaudu, nes norėjome laimėti dar vieną titulą. Turėjo progų antrame kėlinyje, tačiau negalėjome jas paversti įvarčiais.“


„Copa America“ finale Peru sekmadienį Rio de Žaneiro „Maracanos“ stadione žais su turnyro šeimininkais brazilais.

Peru kapitonas J. P. Guerrero kalbėjo, kad skaudų pralaimėjimą grupės etape jie jau pamiršo, o dabar planuoja laimėti pirmąjį „Copa America“ trofėjų nuo 1975 metų.

„Mes labai daug paaukojome jėgų pusfinalyje ir nusipelnėme žaisti finale. Dabar reikia pailsėti ir galvoti apie Brazilijos rinktinę. Finalas bus labai sunkus“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)