Komo ežeras laikomas vienu giliausių Europoje. Italų gelbėtojai antradienį rado F. Ismaili kūną 204 m gylyje, rašo BBC. Giliausia ežero vieta siekia per 400 m.

Anot italų žiniasklaidos, F. Ismaili su drauge išsinuomavo valtį ir nuplaukė toliau nuo kranto. Tuomet futbolininkė nėrė į ežerą. Jos draugė, galvojo, kad Flori mėgina ją pagąsdinti, tačiau kai neišniro po kelių minučių, pranešė policijai.

„Esu labai sukrėsta. Labai sunku suvokti, kad Flori jau nebėra“, – kalbėjo Šveicarijos moterų rinktinės strategas Nilsas Nielsenas.

Nacionalinėje ekipoje 2014 metais debiutavusi F. Ismaili iš viso sužaidė 33 rungtynes. Ji buvo ir „BSC Young Boys“ komandos kapitonė.

„Ji visuomet šypsodavosi ir savo teigiamu požiūriu įkvėpdavo visus aplinkinius. Ji neišsisukinėdavo nuo iššūkių ir buvo pavyzdys visiems. Aš tik galiu įsivaizduoti, ką tai reiškia tiems žmonėms, kurie Flori pažinojo ilgiau ir artimiau nei aš. Mintimis esu su jais šiuo sunkiu metu“, – sakė N. Nielsenas.

Šveicarijos rinktinės žaidėja Lia Walti negalėjo patikėti tuo, kas nutiko: „Iki paskutinio momentu tikėjausi stebuklo ir viduje maniau, kad tai yra tik blogas sapnas, iš kurio netrukus pabusiu. Tai šokiravo ir net negaliu rasti tinkamų žodžių tokiu momentu. Aš tik labai tikiuosi, kad Flori nesikankino.“

Šveicarijos vyrų rinktinės ir „Liverpool“ puolėjas Xherdanas Shaqiri kalbėjo, kad jį ši naujiena šokiravo. Jis pareiškė užuojautą tragiškai žuvusiosios šeimai.



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)