Nors yra beveik tobulos sportinės formos, 34-erių futbolininkui greičiu vis sunkiau varžytis su jaunais žaidėjais. Ronaldo nebuvo ir 2019 m. UEFA Čempionų lygos sezono grečiausiųjų futbolininkų penketuke, kuriame pirmąją vietą užėmė olandas Virgilas van Dijkas.

Visgi ypatingais futbolo sugebėjimais pasižymintis C. Ronaldo neketina nusileisti ir artėjančiam sezonui ruošiasi su šios srities ekspertu – olimpinį medalį iškovojusiu portugalu F. Obikwelu.

Socialiniame tinkle „Instagram“ abi sporto pasaulio žvaigždės pasidalino savo treniruotės akimirkomis. C. Ronaldo rašė: „Tai buvo puiki patirtis treniruotis su savo geru draugu Francis Obikwelu.“


Sprinteris sidabro medalį iškovojo 2004-ųjų Atėnų olimpinėse žaidynėse. Portugalas 100 metrų nubėgo per 9,86 sek., o tai iki šiol yra Europos rekordas.

Taip pat šis medalis buvo pirmasis Portugalijos sidabras bėgimo rungtyse. Iki šiol šio Europos rekordo niekas nepagerino, tačiau F. Obikwelu pasiekimas buvo dukart pakartotas prancūzo Jimmy Vicaut'o.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)