Pirmasis rungtynių įvartis krito pirmojo kėlinio 10 min., kai baudos aikštelėje perdavimo iš Sergio Aguero sulaukęs Lautaro Martinezas kamuolį į vartus nukreipė kulnu. Maža to, kamuolys prariedėjo ir tarp Venesuelos rinktinės vartininko Wuilkero Farinezo kojų.

Antrame kėlinyje Venesuela buvo prispaudusi varžovus prie vartų, bet įvartis krito būtent į venesueliečių vartus. 74 min. kamuolys po S. Aguero smūgio atšoko nuo vartininko, o prie jo pirmasis suskubo Giovanni Lo Celso.

Pusfinalyje futbolo gerbėjų laukia tikra klasika – turnyro šeiminkės Braziljos ir Argentinos rinktinės akistata. Pusfinalio mačas Belo Horizontėje vyks liepos 2 dieną.

Kitame ketvirtfinalyje čempionės titulą ginanti Čilės rinktinė 11 m baudinių serijoje 5:4 nugalėjo Kolumbijos futbolininkus. Pagrindinis laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 0:0.

Lemiami buvo paskutiniai baudiniai: Kolumbijos gretose suklydo Williamas Tesillo, o Čilei pergalę lėmė Alexio Sanchezo tikslus smūgis.

Rezultatas

Kolumbija 0 (4 – 5) 0 Čilė*

Jamesas Rodriguezas 1 – 1 Arturo Vidalis
Edwinas Cardona 2 – 2 Eduardo Vargas
Juanas Cuadrado 3 – 3 Erickas Pulgaras
Yerry Mina 4 – 4 Charlesas Aranguizas
Williamas Tesillo 4 – 5 Alexis Sanchezas

Likusi pusfinalio dalyvė paaiškės po Urugvajaus ir Peru komandų akistatos.

Šiame turnyre čempionų titulą gina Čilės futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)