Ispanų leidinys „Marca“ pranešė, kad pasinaudojęs neįtikėtinu panašumu su L. Messi, iranietis dėjosi esąs garsusis Argentinos futbolininkas ir įtikino 23 moteris su juo permiegoti.

R. Parasteshas tvirtina, kad ši naujiena yra netikra ir jis kaltinamas neteisingai.

„Ši naujiena platinama musulmonų kraštuose, o tai yra katastrofa. Man neduodama ramybės, nes ši žinia išplito visame pasaulyje. Mano šeima taip pat manimi nepasitiki, žmonių atakos daro man nepataisomą žalą“, – teigė jis.

Modelio darbu užsiimantis inžinierius „Instagram“ paskyroje paviešino vaizdo įrašą, kur neigia visus kaltinimus.

„Sveiki, draugai. Neteisingos naujienos socialinėje erdvėje teigia, kad permiegojau su 23 moterimis dėl savo panašumo į L. Messi. Prašau nežaiskite su žmonių reputacija ir patikimumu, – sakė jis. – Jei šios naujienos būtų tikros, aš veikiausiai jau būčiau kalėjime. Darysiu viską, kad legaliai apginčiau savo vardą“.

R. Parastesho šlovės valanda išmušė prieš kelis metus, kai jo tėvas paprašė jį papozuoti nuotraukai su L. Messi „Barcelonos“ marškinėliais.

Fotografija tapo nepaprastai populiari socialiniuose tinkluose. Iranietis atitinkamai apsikirpo plaukus ir užsiaugino barzdą – atskirti jį nuo tikrojo L. Messi tapo beveik neįmanoma.

Į skandalą R. Parasteshas patenka ne pirmą kartą. Jis buvo areštuotas policijos už viešosios tvarkos pažeidimus, kai išlipęs iš automobilio su „Barcelona“ marškinėliais sukėlė didžiulę spūstį kelyje – tūkstančiai norėjo su juo nusifotografuoti.

Tikrasis L. Messi šiuo metu su Argentinos nacionaline ekipa žaidžia „Copa America“ turnyre. Ketvirtfinalyje argentiniečiai žais su Venesuela. Pergalės atveju pusfinalyje jų lauktų Brazilijos ir Paragvajaus poros nugalėtojas.

Su „Barcelona“ L. Messi tapo 2018-2019 metų sezono Ispanijos čempionu. Penkiskart geriausias planetos futbolininkas katalonams pelnė 36 įvarčius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)