Paskutinėmis birželio dienomis 34-erių C. Ronaldo laiką leidžia netoli Prancūzų Rivjeros. Kartu su savo širdies drauge Georgina Rodriguez, šeimos nariais ir keliais bičiuliais futbolininkas mėgaujasi oru, Viduržemio jūros vandeniu ir išsinuomotos jachtos „Africa I“ prabanga.

2010-aisiais „Benetti“ įmonės pagamintos, o 2018-aisiais italų dizainerių prabangiai atnaujintos jachtos nuoma savaitei kainuoja apie 200 tūkst. eurų. C. Ronaldo ją nuomojasi jau antrą savaitę.

Jachta yra pritaikyta poilsiauti ir miegoti 12 asmenų, kartu su jais visuomet plaukia ir 9 įgulos nariai.

„Africa I“ viduje yra įrengta sporto salė, jachtoje ant denio – džakuzi vonia, poilsiautojai jachtoje jaučiasi lyg prabangiame viešbutyje ant vandens.

C. Ronaldo ir G. Rodriguez socialiniuose tinkluose noriai dalijasi savo prabangių atostogų akimirkomis ir neslepia tarpusavio meilės. „Amore mio“ (liet. „mano meile“), – prie nuotraukos, kurioje pora įamžinta besibučiuojanti džakuzi vonioje, parašė C. Ronaldo.

Kviečiame išvysti prabangių C. Ronaldo ir jo artimųjų atostogų akimirkas ir pasidairyti po prabangiąją jachtą „Africa I“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)