34 metų L. Riquelme, dar žinoma kaip seksualiausia Paragvajaus futbolo rinktinės sirgalė, išgarsėjo prieš 9 metus vykusiame pasaulio čempionate Pietų Afrikos Respublikoje.

Tuomet jos nuotraukos iš rungtynių tarp Paragvajaus ir Slovakijos tapo tikra sensacija įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Paragvajaus nacionalinėmis spalvomis puoštais drabužiais apsitempusi moteris tuomet džiūgavo „Nokia“ telefoną įspraudusi į savo įspūdingo biusto tarpą.

Gražuolė tuomet žadėjo savo šalies sostinę perbėgti nuoga, jei paragvajiečiai laimės pasaulio čempionatą.

2010 metais ji nuoga pozavo žurnalui „Playboy“ ir tapo geriausiai apmokamu modeliu Paragvajuje.

Šiais metais Brazilijoje vėl už savo rinktinę serganti L. Riquelme – jau 9 metais vyresnė, o „Nokia“ pakeitė kitas telefonas – „iPhone“.

Larissa Riquelme

„Copa“ America“ turnyre dalyvauja 12 komandų, kurios dėl pagrindinio trofėjaus kovoti pradėjo birželio 14 dieną, o baigs – liepos 7-ąją. Dvi rinktinės – Japonijos ir Kataro – žaidžia svečių teisėmis.

Pirmadienį paaiškėjo, kad turnyro ketvirtfinalyje susigrums Brazilija ir Paragvajus, Venesuela ir Argentina, Kolumbija ir Čilė, Urugvajus ir Peru.

Pirmųjų dviejų ketvirtfinalio porų nugalėtojai žais pirmame pusfinalyje, antrųjų ketvirtfinalio porų nugalėtojai – antrajame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)