22-ąją minutę pirmą ir bene vienintelę realią progą pirmame kėlinyje kauniečiai susikūrė po kampinio. Jurijus Bušmanas atliko perdavimą, o baudos aikštelėje klastingą smūgį galva atliko Pijus Širvys. Tiesa, vartininkas smūgį atrėmė.

Pavojingų progų pirmoje rungtynių dalyje sukūrė ir Valdo Trakio vadovaujami aikštės šeimininkai, tačiau vartuose taip pat užtikrintai tvarkėsi Martynas Matuzas.

Per pertrauką Mindaugas Čepas į aikštę vietoje Pijaus Širvio ir Renato įleido Deividą Šešplaukį ir Philipą Otelę ir jau 53-ąją minutę kauniečiai išsiveržė į priekį.

Arūnas Klimavičius atliko baudos smūgį, o nuo virpsto atšokusį kamuolį į savo vartus pasiuntė pats „Minijos“ futbolininkas.

Vis tik, ilgai persvara džiaugtis nepavyko. 62-ąją minutę Ernestas Mockus prieš save išvydo antrą geltoną kortelę, buvo pašalintas iš aikštės, o varžovai sėkmingai realizavo vienuolikos metrų baudinį ir išlygino rezultatą.

Likę dešimtiese kauniečiai iniciatyvos varžovams neatidavė ir toliau stengėsi kurti atakas bei vėl persverti rezultatą.

80-ąją minutę Edvinas Kloniūnas išprovokavo varžovų pražangą šalia baudos aikštelės, o baudos smūgį realizavęs Jurijus Bušmanas vėl išvedė žalgiriečius į priekį.

Iki rungtynių pabaigos rezultatas nepakito ir kauniečiai žengė į LFF taurės ketvirtfinalį, kuriame jau taip pat yra „Palanga“, Marijampolės „Sūduva“, Vilniaus „Žalgiris“ ir Gargždų „Banga“. Dar trys dalyviai paaiškės trečiadienį.

"Kauno Žalgiris" - "Minija"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)