Dviejų žmonių mirtimi pasibaigusi avarija pirmadienio paryčiais įvyko netoli Gvadalacharos miesto, į kurį atostogų J. Maleckas sugrįžo iš Europos.

20-mečio futbolininko vairuojamas baltas „Mustang“ automobilis rėžėsi į „Chevrolet Aveo“, kurį vairavo 35-erių Alejandro Castro.

J. Maleckas avarijos metu beveik nenukentėjo, o A. Castro ir jo sutuoktinė – 26-erių Maria Fernanda Alvarez žuvo vietoje.

Meksikiečių pora savaitgalį buvo atšventusi savo vestuves.



Netrukus po incidento socialiniuose tinkluose buvo išplatintas vaizdo įrašas, kurį tirdama įvykį naudoja ir Gvadalacharos policija.

Šiuo metu J. Maleckas yra sulaikytas, aiškinamasi, ar avarijos metu jis nebuvo girtas. Kad sportininkas galėjo vartoti alkoholį, galima spręsti iš jo socialinių tinklų – likus porai valandų iki šiurpaus incidento futolininkas linksminosi savo draugų vakarėlyje naktiniame klube.

Anot įvykio liudininkų, J. Maleckas smarkiai viršijo greitį. Manoma, kad „Mustang“ galėjo lėkti maždaug 160 km/h greičiu.

Praėjusį sezoną J. Maleckas buvo paskolintas Sevilijos „Atletico“ komandai ir žaidė antroje pagal pajėgumą Ispanijos lygoje, jis buvo kviečiamas ir į Meksikos jaunimo rinktinę.

„Neturime ką pasakyti apie žaidėją. Reikia turėti omenyje, kad mums jis apskritai nepriklauso. Ir čia jis niekada neberungtyniaus“, – teigė Sevilijos klubo atstovas Joanas Moralesas.

Įvykis Meksikos žiniasklaidoje sulaukė nemenko rezonanso – laukiama oficialių policijos išvadų. Tuo metu žuvusiųjų artimieji iš anksto reikalauja nepaleisti į laisvę įtariamojo.

„Prašome, kad jo jokiu būdu neišleistų į laisvę. Avarijos kaltininku galėjo būti draudimo agentas, žurnalistas, bet kuris kitas žmogus, tačiau nutiko taip, kad tokiu tapo žinomas žmogus.

Žmogus, turintis ryšių, pinigų, todėl tiesiog maldaujame, kad būtų įvykdytas teisingumas ir jis nebūtų paleistas“, – teigė žuvusiojo pusbrolis Ernesto Martinezas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)