Apie atsisveikinimą su profesionaliu futbolu F. Torresas paskelbė video socialiniame tinkle „Twitter“. Nors sezonas aukščiausioje Japonijos lygoje dar tik įpusėjo, jį klubui teks pabaigti be savo žvaigždės.

35-erių ispanas profesionalo karjerą pradėjo Mardrido „Atletico“ klube, vėliau labai sėkmingai rungtyniavo Anglijoje – „Liverpool“ komandoje, tačiau po persikėlimo į Londono „Chelsea“ jo žvaigždės ryškumas ėmė blėsti.

Po nesėkmingų sezonų „Chelsea“ ir „AC Milan“ klubuose F. Torresas 2015 m. sugrįžo į jaunystės klubą „Atletico“ ir padėjo jam laimėti Europos taurę.

2018 m. Torresas išvyko rungtyniauti į Japoniją.

Futbolininkas yra sužaidęs 110 rungtynių Ispanijos rinktinėje, savo šaliai pelnė 38 įvarčius.

Vilkėdamas rinktinės marškinėlius jis tapo tiku savo šalies herojumi. 2008-aisiais rinktinė nukeliavo iki finalo, kuriame vienintelis F. Torreso įmušas įvartis nulėmė Ispanijos pergalę 1:0 prieš Vokietijos futbolininkus.

Padėką Torresui už jo ilgametę karjerą išreiškė ir fanai, ir garsūs futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)