Brazilijoje vykstančias pirmenybes Argentina praėjusią savaitę pradėjo pralaimėjimu Kolumbijai 0:2, o antrose rungtynėse tenkinosi lygiosiomis 1:1 su Paragvajumi.

37-ą min. Richardas Sanchezas buvo išvedęs paragvajiečius į priekį, o argentiniečius iš dar didesnės bėdos ištraukė vaizdo peržiūrų sistema (VAR).

57-ą min. Lionelio Scaloni auklėtiniai net neapeliavo į teisėją, kuomet šis, pasinaudojęs VAR, įžvelgė Ivano Periso žaidimą ranka savoje baudos aikštelėje ir skyrė 11 m baudinį. Nuo žymos taikliai smūgiavo L. Messi.

Negana to, 62-ą min. analogiška proga buvo suteikta jau Paragvajaus ekipai, bet Derliso Gonzalezo bandymą atrėmė Argentinos vartininkas Franco Armani.

„Jei atvirai, ne tokios rungtynių baigties tikėjausi. Kitame mače kausimės kaip dėl savo gyvybės. Būtų nesuvokiama, jei iškristume jau šiame etape, ypač kai dabar iš grupės tolyn žengia trys komandos“, – situaciją komentavo L. Messi.


Argentiniečiai iškovojo pirmąjį tašką, tačiau lieka grupės dugne ir sekmadienį privalės įveikti dėl geresnio įvarčių santykio trečioje vietoje besirikiuojantį Katarą.

Pastaroji ekipa 0:1 nusileido grupės lyderei Kolumbijai. Pergalingą įvartį 86-ą min. įmušė Duvanas Zapata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją