A grupės rungtynėse Salvadoro mieste Brazilijos rinktinė 0:0 sužaidė su Venesuelos rinktine, kuri nulinėmis lygiosiomis baigė antrą mačą paeiliui.

Pažymėtina, kad tris kartus per susitikimą kamuolį į vartus brazilams nukreipti pavyko, tačiau pirmojo kėlinio pabaigoje arbitras užfiksavo Roberto Firmino pražangą, o antrajame po VAR peržiūrų du kartus buvo įžvelgtas nuošalės taisyklės pažeidimas.

Taigi, oficialūs statistikos skaičiai skelbia, jog per rungtynes šeimininkai smūgiuoti bandė net 19 kartų, tačiau į vartų plotą per 90 min. pataikė lygiai tiek pat sykių kaip ir varžovai – 1.


Tuo metu kitose grupės rungtynėse įvarčių netrūko. Peru rinktinė 3:1 (1:1) nugalėjo Boliviją ir su 4 taškais pasivijo brazilus turnyro lentelėje.

28 min. nuo 11 m žymos Boliviją į priekį išvedė Marcelo Martinsas, tačiau į tai tiksliais smūgiais atsakė Paolo Guerrero (45 min.), Jeffersonas Farfanas (55 min.) ir Edisonas Floresas (95 min.).

Brazilija ir Peru turi po 4 taškus ir turnyro lentelėje dalijasi 1-2 vietas, Venesuela turi 2 taškus, o Bolivija – 0.

Į kitą etapą pateks dvi geriausios grupės komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)