UEFA licenciją balandį įgijęs „Kauno Žalgiris“ atrankoje pakeis Kauno „Stumbro“ klubą, kuris dėl privalomų kriterijų pažeidimo ir finansinės situacijos neteko licencijos ir teisės dalyvauti varžybose.

Pirmadienį LFF ir „Kauno Žalgiris“ UEFA pateikė reikiamus dokumentus, kurie leistų komandai varžytis varžybose ir popietę sulaukė patvirtinančio rašto.

„Džiaugiamės, kad pavyko išsaugoti UEFA varžybose šiais metais dalyvausiančių keturių Lietuvos klubų kvotą. Linkime sėkmės „Kauno Žalgiriui“ Europos lygos atrankoje ir tikime, jog komanda garbingai reprezentuos Lietuvą tarptautinėje arenoje“, – sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Kovas Europos lygos varžybose „Kauno Žalgiris“ pradės nuo pirmo kvalifikacinio etapo. Turnyre taip pat žais „Riterių“ ir Vilniaus „Žalgirio“ komandos.

Atrankos varžybų burtai bus traukiami antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)