Šiose rungtynėse norvegų pasiekta pergalė – didžiausia tokių varžybų istorijoje. Taip pat iki šiol niekas nepelnė 9 įvarčių per vienas pasaulio U20 pirmenybių rungtynes.

E. Halandas pranoko Adailtoną, kuris 1997 metais žaisdamas už Brazilijos rinktinę, pranokusią Korėjos Respubliką 10:3, įmušė 6 įvarčius.

Pirmąjį įvartį rungtynių didvyris E. Halandas pelnė 7-ą min. ir iki pertraukos savo sąskaitoje turėjo jau 4 įvarčius. Jis pelnė ir paskutinį rungtynių įvartį paskutinę dvikovos minutę.

Hondūro rinktinės žaidėjų gautos dvi raudonosios kortelės visiškai sužlugdė viltis garbingiau pasipriešinti norvegams.


E. Halandas yra buvusio Norvegijos rinktinės saugo, žaidusio tokiuose Anglijos klubuose kaip „Nottingham Forest“, „Leeds United“ ir „Manchester City“, Alf-Inge Halando sūnus.

18-metis Erlingas yra Zalcburgo „Red Bull“ klubo žaidėjas.

Kitose rungtynėse ketvirtadienį Naujoji Zelandija 0:2 pralaimėjo Urugvajui, Nigerija 1:1 sužaidė lygiosiomis su Ukraina, o JAV minimaliu skirtumu 1:0 nugalėjo Kataro atstovus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)