„Aston Villa“ kapitonas Jackas Grealishas po mačo atskleidė, kad jo gerokai nunešioti, „pavargę“ futbolo bateliai padėjo komandai išplėšti kelialapį į „Premier“ lygą.

Tokius apyplyšusius batelius laukan mestų ir Sekmadienio lygos mėgėjas, ką jau kalbėti apie į elitinę lygą patekusį profesionalą.

Vieno batelio išorinis sluoksnis buvo visiškai atsilupęs, atrodė, kad kairės kojos pirštai tuoj išlys pro batą.

Futbolininkas atskleidė šių batelių istoriją.

„Po traumos į rikiuotę grįžau kovo mėnesį ir žaidžiau su šiais bateliais. Jie atrodė kur kas geriau, su jais tada pelniau keletą įvarčių bei atlikau kelis rezultatyvius perdavimus.

Pamaniau, kad tai mano laimingi bateliai ir privalau juos išsaugoti“, – po mačo tiesioginiame eteryje atskleidė 23-ejų ekipos kapitonas.

„Aston Villa“ į „Premier“ lygą grįžo po trejų metų pertraukos.

Pirmadienio vakare lemiamose rungtynėse „Aston Villa“ 2:1 (1:0) nugalėjo „Derby County“ futbolininkus. Įvarčius nugalėtojams pelnė Anwaro El-Ghazi (44 min.) ir Johnas McGinnas (59 min.). 81 min. „Derby“ atsilikimą sumažino Martynas Waghornas.

Per visą Anglijos čempionato istoriją „Aston Villa“ net 7 kartus yra tapusi elitinio šalies diviziono čempione. Tiesa, paskutinį kartą tai nutiko dar 1981-aisiais.

„Championship“ reguliariojo sezono turnyro lentelėje „Aston Villa“ komanda užėmė 5-ąją vietą, o atkrintamųjų varžybų pusfinalyje įveikė „West Bromwich Albion“.

Be Birmingamo komandos, iš „Championship“ diviziono į elitinę Anglijos lygą šiemet pakilo pirmąją vietą turnyro lentelėje užėmęs „Norwich City“ klubas ir antroje finišavusi „Sheffield United“ ekipa.

Iš „Premier“ lygos į žemesnį divizioną iškrito „Cardiff City“, „Fulham“ ir „Huddersfield Town“ komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją