12-ajame ture tokio įvertinimo nusipelnė Marijampolės „Sūduvos“ vartų sargas Ivanas Kardumas, per rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“ atrėmęs du 11 m baudinius iš eilės. Iš pradžių kroato neįveikė tautietis Tomislavas Kišas, o kartojant baudinį nepavyko savo pasiekti Liviu Antaliui.

Į gražiausių epizodų trejetą pateko du Kauno „Stumbro“ futbolininkų epizodai – Lucaso Villelos ir Levano Mačarašvilio taiklūs smūgiai į „Kauno Žalgirio“ vartus.

L. Villela savo įvartį pelnė rungtynių 5 min., tačiau tai nebuvo greičiausiasis turo įvartis. „Panevėžio“ gynėjas Pavelas Krukas kamuolį į Vilniaus „Riterių“ vartus pasiuntė jau 46 sekundę.

12-ajame ture vėl pasitaikė ir linksmų vaizdų. „Panevėžio“ gynėjui Mantui Fridrikui išmušti kamuolį sukliudė kampinio vėliavėlė, o „Žalgirio“ operatorius dėkojo aukštesnėms jėgoms, kai po rikošeto kamuolys vos nepataikė į kamerą.

A lygos 13-ojo turo rungtynės bus žaidžiamos gegužės 31–birželio 2 dienomis. Gegužės 31-ąją vyks vienas mačas – 19 val. Vilniuje susitiks „Žalgiris“ ir „Stumbras“.

Birželio 1-ąją 17 val. „Palanga“ priims „Sūduvą“, o 19 val. „Riteriai“ savo aikštėje susikaus su „Kauno Žalgiriu“ ir sieks revanšo už apmaudų pralaimėjimą baudinių serijoje per LFF taurės turnyro rungtynes.

Birželio 2-ąją 18 val. turą užbaigs „Panevėžio“ dvikova namie su Klaipėdos „Atlantu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją