„Manau, kad tai ne tik mūsų laimėjimas, tačiau visų mažų klubų, kuriems pajamos iš skautingo ir žaidėjų transferų yra viena iš išgyvenimo sąlygų. Noriu pabrėžti, kad mes ne vieną ir ne du kartus bandėme tartis gražiuoju, tačiau „Vardar“ į mus nereagavo“, – FIFA Ginčų sprendimų kolegijos sprendimą komentavo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Priminsime, kad M.Maksimovas į „Trakų“ klubą atvyko 2017-ųjų pavasarį. Po įspūdingo pasirodymo UEFA Europos lygos atrankoje jis atkreipė didžiulį Makedonijos, Čekijos, Rusijos klubų dėmesį.

Išvykusiam į Skopję, M. Maksimovui buvo suteikta laikina licencija, kuria jis naudojosi iki šiol. Verta pažymėti, kad Makedonijoje legionierius iš Rusijos pralaimėjo konkurencinę kovą, todėl beveik visą laiką praleido ant atsarginių suolo.

Prieš kelias savaites apie susitarimą su futbolininku pranešė Rygos RFŠ klubas, kuriame jis debiutavo gegužės pradžioje. Vis tik, panašu, kad ekipą treniruojančiam Valdui Dambrauskui teks ieškoti naujo puolėjo, kai tik rusui įsigalios diskvalifikacija.

Šį FIFA sprendimą „Vardar“ per 21 dieną dar gali apskųsti į Sporto arbitražo teismą Lozanoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)