Neabejojama, jog per vasarą „Manchester United“ kardinaliai pasikeis. Pasak pranešimų, Mančesterio ekipa jau laimėjo kovą dėl portugalo Bruno Fernandeso parašo, o dabartinių žaidėjų sąraše yra nedaug neliečiamųjų. Vienas tokių – komandos ateitimi laikomas Marcusas Rashfordas.

Tiesa, pats 21-erių puolėjas nėra tikras dėl savo ateities Šiaurės Anglijoje. „Manchester United“ siūlo jam pratęsti sutartį, tačiau futbolininkas neskuba priimti sprendimo bei nori pamatyti, kokią komandą O.G. Solskjaerui pavyks surinkti naujam sezonui.

Pasak pranešimų, M. Rashfordas abejoja „Manchester United“ ambicijomis po to, kai laikinajam klubo treneriui O.G. Solskjaerui buvo pasiūlytas nuolatinio trenerio postas. Nuo tada komanda krito į duobę ir laimėjo vos 2 iš 12 paskutinių sezono susitikimų.

Kol kas pratęsti sutarties su Mančesterio klubu nesiryžta ir kita žvaigždė – vartininkas Davidas De Gea. Abiejų šių futbolininkų dabartiniai kontraktai baigs galioti po ateinančio sezono.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)