725 rungtynes su Madrido „Real“ apranga žaidęs ir 2015 metais prie „Porto“ komandos prisidėjęs I. Casillas tokį sprendimą priėmė po patirto širdies smūgio. Į ligoninę paguldytas vartininkas iš jos buvo paleistas po 5 dienų.

Iš karto po to I. Casillas kalbėjo, kad džiaugiasi dabartimi: „Nežinau, kas laukia ateityje, bet svarbiausia, kad esu šiandien čia. Jaučiuosi daug geriau, ilsėsiuosi keletą savaičių, o gal mėnesių“.

„Porto“ vis dar kovoja dėl Portugalijos lygos čempionų titulo su pagrindine varžove „Benfica“ komanda.

I. Casillas ketina paskelbti karjeros pabaigą po paskutinių dviejų mačų, įskaitant Portugalijos taurės finalą su „Sporting“ ekipa gegužės 25 dieną.

Daugiau nei 20 metų aukščiausiame lygyje futbolą žaidęs vartininkas savo trofėjų kolekcijoje turi penkis „La Liga“ nugalėtojo titulus, tris Čempionų lygos titulus ir 2010 metų pasaulio čempionato aukso medalį, iškovotą su Ispanijos nacionaline komanda.

I. Casillas yra daugiausiai rungtynių ispanų nacionalinėje ekipoje žaidęs futbolininkas – savo šaliai atstovavo 167 dvikovose.

Kartu su „La Roja“ jis be pasaulio čempiono titulo taip pat laimėjo 2008 ir 2012 metų Europos pirmenybes. Per šį laikotarpį I. Casillas buvo neprilygstamas vartų sargas.

Gali būti, kad ispanų futbolo legenda kitą sezoną „Porto“ komandoje papildys trenerių štabą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)