Esant lygiam rezultatui pirmame kėlinyje „Atalanta“ žaidėjas Martenas de Roonas smūgiavo į vartus, o kamuolys, pataikęs į iškeltą gynėjo Bastos ranką, sukirto į skersinį.

Tuo metu jis jau savo sąskaitoje turėjo geltoną kortelę.

„Ar mes VAR naudojame tuomet, kai tai patogu? Tai buvo baudinys ir raudona kortelė“, – tvirtina „Atalanta“ strategas.

„Tai labai rimta, kamuolys aiškiai skriejo į vartus, šis momentas buvo vertas VAR peržiūros. Galbūt to teisėjas nematė, aš to taip pat aiškiai nemačiau.

Bet ką veikė su VAR sistema dirbantys teisėjai? Noriu, kad jie paaiškintų, ką jie tuo momentu matė.

Yra vienintelis paaiškinimas: arba jie negalėjo matyti ekranų, nes buvo išjungti monitoriai, arba jie tiesiog nenorėjo to fiksuoti.

Galbūt mes būtume laimėję, tą matyti tikrai yra bjauru. Tai visiška nepagarba „Atalanta“ sirgaliams“, – pasipiktinimo neslėpė pralaimėjusios ekipos treneris.

Abu įvarčiai buvo pelnyti rungtynių pabaigoje. 82-ąją min. Romos klubą į priekį išvedė prieš kelias akimirkas aikštėje pasirodęs Sergejus Milinkovičius-Savičius. 90-ąją min. skirtumą padvigubino Joaquinas Correa.

Epizodas, sukėlęs „Atalanta“ ekipos pasipiktinimą – nuo 1:00 min.


„Atalanta“ Italijos taurės finale žaidė pirmąkart nuo 1963 m., o „Lazio“ iškovojo vietą kito sezono Europos lygoje.

„Atalanta“ šiuo metu likus dviem turams iki „Serie A“ čempionato finišo užima 4-ą poziciją ir turi šansų pirmąkart klubo istorijoje iškovoti vietą kito sezono Čempionų lygoje. Paskutiniuose turuose „Atalanta“ žais prieš Turino „Juventus“ ir „Sassoulo“ ekipas.

„Lazio“ Italijos taurę iškovojo 7-ą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją