„Tai buvo neįtikėtini penkeri metai. Ačiū už viską, – kalbėjo pasaulio čempionas su Prancūzijos rinktine. – Norėjau pasakyti sirgaliams, kad nusprendžiau išvykti, kad pamatyčiau kitus dalykus, turėčiau naujų iššūkių. Šį sprendimą priimti nebuvo lengva, tačiau privalėjau taip pasielgti. Noriu padėkoti visiems, kurie mane apgaubė meile ir rūpesčiu visus tuos penkerius metus“.



A. Griezmannas per 256 rungtynes pelnė 133 įvarčius nuo 2014 metų, kai iš „Real Sociedad“ perėjo į „Atletico“.

Jis laimėjo Europos lygą, Ispanijos Supertaurę, UEFA Supertaurę ir buvo komandos rezultatyviausias žaidėjas per visus penkis sezonus.

A. Griezmannas praėjusiais metais atmetė „Barcelonos“ pasiūlymą, o „Atletico“ klubas informavo FIFA, kad nelegalus katalonų bandymas pervilioti puolėją buvo ir 2017 metų gruodį.

A. Griezmannas bus trečias svarbus žaidėjas, šią vasarą paliksiantis Madrido komandą. Jis paseks Lucaso Hernandezo, persikeliančio į Miuncheno „Bayern“ ir ilgamečio kapitono Diego Godino, kuriam baigėsi sutartis, pėdomis.

Prancūzo atėjimas į Barseloną pasėjo abejonių dėl Philippe Coutinho ateities Nou Camp stadione. Veikiausiai nelabai pritampančio brazilo ir katalonų keliai išsiskirs.

Potenciali nauja jo karjeros stotelė gali būti Londono „Chelsea“. Ph. Coutinho bus vienas iš kandidatų Edenui Hazardui pakeisti, jei šis persikels į Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)