38-ajame ture Mančesterio futbolininkai svečiuose kovos su „Brighton“, o Liverpulio ekipa namie rungtyniaus su „Wolverhampton“.

Kad „Liverpool“ pakiltų į pirmąją vietą, šiam klubui būtina pergalė.

Be to, šiai komandai reikia, kad „Manchester City“ nelaimėtų.
„Miestiečiai“ Anglijos pirmenybėse šventė net 13 pergalių iš eilės. „Brighton“ futbolininkai užima tik 17 vietą (36 taškai).

Jie nelaimėjo nė vieno iš pastarųjų aštuonių mačų – 5 pralaimėjimai, 3 lygiosios. Tiesa, praėjusiame ture Braitono klubas Londone sugebėjo atimti du taškus iš vietos „Arsenal“ (1:1).

„Brighton“ žaidėjai jau užsitikrino vietą elitinėje šalies lygoje kitam sezonui. Jie dar gali pakilti į 16-tą poziciją, jei įveiks „Manchester City“, o „Southampton“ patirs nesėkmę akistatoje su autsaideriu „Huddersfield“.

Šio sezono pirmojo rato dvikovoje „Manchester City“ savo aikštėje nugalėjo Braitono ekipą 2:0. Praėjusiame „Premier“ lygos čempionate „miestiečiai“ abukart nugalėjo „Brighton“ – 3:1 ir 2:0.

Tai bus ketvirtasis šių klubų susirėmimas Anglijos pirmenybėse.

„Liverpool“ futbolinkai dabar – ant didžiulės bangos. Jie UEFA Čempionų lygos pusfinalio antrosiose rungtynėse antradienį net 4:0 pranoko „Barcelona“, likvidavo trijų įvarčių deficitą ir žengė į finalą.

„Premier“ lygoje Jurgeno Kloppo auklėtiniai laimėjo aštuonias dvikovas iš eilės. „Wolverhampton“, kuris dar pernai žaidė žemesnėje lygoje, pateikė staigmeną ir užsitikrino aukštą septintąją vietą (57 taškai). Ši komanda nei pakils, nei nukris turnyro lentelėje. Ji dabar iškovojo tris pergales iš eilės.

Pirmajame rate „Liverpool“ svečiuose nugalėjo „Wolverhampton“ klubą 2:0. Iš viso „Premier“ lygoje šios ekipos kovojo 9 kartus. Šešis sykius triumfavo „Liverpool“, du mačai baigėsi taikiai. Vienintelį kartą „Wolverhampton“ varžovus palaužė 2011 metų gruodį – 1:0. Tada dvikova vyko Liverpulyje.

„Liverpool“ šiame čempionate patyrė vos vieną pralaimėjimą, bet gali likti be čempiono titulo.


Abejas svarbiausias paskutinio turo rungtynes sekmadienį tiesiogiai nuo 16.50 val. rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt.

„TVPlay Sports“ kanalas transliuos „Brighton“ ir „Manchester City“ mačą, o „TVPlay Sports+“ – „Liverpool“ ir „Wolverhampton“ mūšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)