D. Beckhamas prisipažino, kad naudojosi mobiliuoju telefonu važiuodamas „Great Portland“ gatve. Apie tai pranešė liudininkas.

Jam skirta ir 870 eurų bauda.

Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas dėl vairavimo pažeidimų turėjo nemalonumų ir anksčiau.

D. Beckhamas praėjusių metų sausį vakarų Londone „Bentley“ automobiliu viršijo leistiną 40 mylių per valandą greitį – važiavo 59 mylių per valandą greičiu. Tiesa, bausmės išvengė dėl administracinių procedūrų klaidų.

Nuo didesnės bausmės D. Beckhamas yra išsisukęs anksčiau – 1999 metais taip pat viršijo leistiną greitį, jam grėsė vairavimo teisių atėmimas 8 mėnesiams, bet to išvengti padėjo advokatai, aiškindami, kad jų klientas mėgino pabėgti nuo persekiojančių fotografų.


D. Beckhamas sportinę karjerą baigė 2013 metais. Jis atstovavo įvairiems klubams - Mančesterio „Manchester United“, Madrido „Real“, Milano „AC Milan“, Los Andželo „Los Angeles Galaxy“, Paryžiaus PSG.

Futbolininkas yra tapęs Anglijos, Ispanijos, Prancūzijos čempionu. Anglijos rinktinės sudėtyje jis sužaidė 115 rungtynių ir įmušė 17 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)