Man City“ futbolininkams buvo būtina pergalė, kad galėtų grįžti į pirmą turnyro lentelės vietą ir tašku aplenktų savo pagrindinius konkurentus kovoje dėl „Premier“ lygos titulo.

Šeimininkai turėjo ne vieną gerą progą, o svečius gelbėjo ir skersinis, ir vartininkas Kasperas Schmeichelis.

„Man City“ sirgaliai nerimastingai jau žvilgčiojo į laikrodį – minutės tiksėjo, o keliolika smūgių svečių vartų link tikslo nepasiekė.

Galiausiai 70 min. ekipos kapitonas Vincentas Kompany maždaug iš 30 metrų netikėtai tiksliai šovė į viršutinį „Leicester City“ vartų kampą – K. Schmeichelis buvo beginklis.

Įdomu tai, kad tai pirmasis 33-ejų V. Kompany įvartis šiame sezone ir neabejotinai tai vienas svarbiausių jo įvarčių gynėjo karjeroje.

Po pergalės „Man City“ sąskaitoje – 95 taškai, tašku atsilieka „Liverpool“.

„Premier“ lygos čempionas paaiškės paskutiniame ture: sekmadienį „Man City“ svečiuose susitiks su „Brighton“, o „Liverpool“ namuose – su „Wolverhampton“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)