Antrosios pusfinalio rungtynės tarp „Liverpool“ ir „Barcelonos“ bus žaidžiamos vėlų antradienio vakarą Anglijoje, Liverpulio „Anfield“ stadione.

Tiesa, pernelyg didelės intrigos prieš jas nėra – pirmąjį komandų tarpusavio mačą Barselonoje šeimininkai laimėjo itin įtikinamai 3:0.

Maža to, atsakomųjų rungtynių išvakarėse „Liverpool“ vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas patvirtino, kad žaisti negalės egiptietis M. Salah.

Savaitgalį per „Premier“ lygos rungtynes puolėjas stipriai susidūrė su varžovu ir iš aikštės buvo išneštas ant neštuvų.

Nors lūžių ir patempimų medikai nediagnozavo, žaidėjui yra stipriai sumušta galva ir smegenys, todėl „Liverpool“ savo žvaigždės sveikata nusprendė nerizikuoti.

Pažymėtina, kad „Liverpool“ komandai padėti negalės ir raumens skausmų kamuojamas brazilas Roberto Firmino, jau nežaidęs ir savaitgalio „Premier“ lygos rungtynių su „Newcastle United“.

Rungtynės antradienio vakarą prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

Kitame pusfinalyje kovoja Londono „Tottenham Hotpsur“ ir Amsterdamo „Ajax“. Pirmą tarpusavio mačą Anglijoje 1:0 laimėjo Nyderlandų komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)