Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai svečiuose įsigudrino neįveikti absoliučios čempionato autsaiderės „Huddersfield“ ekipos ir jau tikrai nebepakils į pirmą ketvertą – 1:1 (1:0).

„Man United“ pirmavo po 8 minutę Scotto McTominay įmušto įvarčio, bet 60 min. rezultatą išlygino vienas prieš vartininką Davidą de Geą iššokęs Isaacas Mbenza.

Su „Premier“ lyga netrukus atsisveikinsiančiam „Huddersfield“ klubui tai buvo vos 15-tas taškas šį sezoną.

Kitame sekmadienio mače Londono „Chelsea“ savo stadione 3:0 (0:0) pranoko „Watford“ ir šoktelėjo į trečią poziciją.

Nugalėtojams po įvartį pelnė Rubenas Loftusas-Cheekas (48 min.), Davidas Luizas (51 min.) ir Gonzalo Higuainas (75 min.).

Du labai brangius taškus prarado Londono „Arsenal“, kuris savo aikštėje tenkinosi tik lygiosiomis 1:1 (1:0) su „Brighton“ ir liko penktoje pozicijoje.

Abi komandos apsikeitė realizuotais 11 metrų baudiniais: 9 min. tikslus buvo Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, o 61 min. – Glennas Murray'us.

Šios lygiosios garantavo vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje „Chelsea“ klubui, o „Arsenalui“ paliko tik teorinius šansus – Unai'aus Emery auklėtiniams dabar kur kas realiau kvalifikuotis į ČL turnyrą šiemet laimint UEFA Europos lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)