Šis sportinis automobilis yra greičiausia pasaulyje transporto priemonė, galinti dalyvauti eisme. Tačiau tai ne vienintelė jo ypatybė: „La Voiture Noire“ („Juodasis automobilis“) yra unikalus egzempliorius, kiekviena jo dalis yra rankų darbo. Automobilis pagamintas pagal legendinį „Type 57 SC Atlantic“ modelį, kuris ketvirtajame dešimtmetyje buvo vienas mėgstamiausių gamintojo objektų.

Vis dėlto C. Ronaldo dar teks luktelėti mažiausiai pusantrų metų, kol galės sėsti už savo svajonių automobilio vairo. Jis bus pagamintas ne anksčiau kaip 2021-aisiais. Iki šiol pristatytas tik jo prototipas.

„Bugatti“ sportinį automobilį sukūrė savo 110-ojo gimtadienio proga. Anot žiniasklaidos, prancūzų koncernas patvirtino, kad jau turi pirkėją, tačiau neatskleidė, kad tai C. Ronaldo.

20 automobilių parką jau turintis Ronaldo laisvai gali sau leisti šį „žaisliuką“. Dabartiniame savo Turino „Juventus“ klube 34-erių sportininkas uždirba 30 mln. eurų – neto.

Per mėnesį futbolo žvaigždei klubas perveda 2,5 mln. eurų - taigi „Bugatti“ būtų puspenktos jo mėnesio algos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)