V. van Dijkas tapo antruoju „Liverpool“ žaidėju iš eilės laimėjusiu geriausio „Premier“ lygos žaidėjo vardą. Pernai pagrindinį prizą savo rankose kėlė „raudonųjų“ puolėjas Mohamedas Salahas.

Sekmadienį olandas buvo apdovanotas šventinėje Profesionalių futbolininkų asociacijos (PFA) ceremonijoje.

Jis tapo pirmuoju gynėju nuo 2004-2005 metų sezono, laimėjusiu tokį titulą. Tuo metu juo tapo „Chelsea“ gynėjas Johnas Terry. Per visą istoriją geriausiais PFA žaidėjais tapo dabar jau keturi gynėjai.

„Man tai didžiausia garbė, kad esu išrinktas geriausiu žaidėjų, su kuriais susiduriu kiekvieną savaitę. Tai kažkas ypatingo. Labai didžiuojuosi“, – „Sky Sports“ kalbėjo V. van Dijkas.

Šį sezoną jis padėjo „raudoniesiems“ 19 iš 36 lygos rungtynių išsaugoti savus vartus „sausus“. Jurgeno Kloppo auklėtiniai laimėjo 28 dvikovas ir šiuo metu su „Manchester City“ kaunasi dėl čempionų titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)