Titulą apgynę katalonai šalies čempionų vardą iškovojo jau 26-tą kartą komandos istorijoje. Daugiau sykių už „Barcą“ yra triumfavę tik Madrido „Real“ futbolininkai (33).

„Barcelona“ pirmą vietą „La Liga“ pirmenybėse užsitikrino likus tris turams iki jų pabaigos. Tai leido padaryti šeštadienį namuose pasiekta sunki pergalė 1:0 (0:0) prieš Valensijos „Levantę“.

Vienintelį įvartį šeimininkams, kaip ir galima būtų nuspėti, 62 min. pelnė Lionelis Messi, aikštėje pasirodęs tik antrame kėlinyje – po keitimo.

Būtent Leo smūgis padovanojo „Barcai“ jau aštuntą tokį trofėjų per pastaruosius 11 metų.

Primename, kad tuo Ernesto Valverde auklėtiniams sezonas dar tikrai nesibaigia: jau trečiadienį „Barcelona“ savo stadione priims FC „Liverpool“ pirmose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse, o gegužės pabaigoje Sevilijoje stos į kovą su CF „Valencia“ dėl Karaliaus taurės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)