Anglijos ekipa praėjusį mėnesį sensacingai atsitiesė atsakomojoje dvikovoje Paryžiuje, nuliūdindama šeimininkus 3:1 ir žengdama į kitą etapą dėl svečiuose pelnytų įvarčių taisyklės.

Lemiamu šiose rungtynėse tapo epizodas, įvykęs jau per arbitro pridėtą laiką. VAR sistemos vaizdo peržiūra pasinaudojęs teisėjas iš Slovėnijos Damiras Skomina įžvelgė Presnelio Kimpembe žaidimą ranka savoje baudos aikštelėje ir skyrė 11 m baudinį. Jį užtikrintai realizavo Marcusas Rashfordas.

Neymaras, kuris dėl traumos įvykius aikštėje stebėjo nerimastingai stoviniuodamas „Parc des Princes“ stadiono tribūnoje, po sprendimo skirti 11 m baudinį demonstratyviai griebėsi už galvos, o pasibaigus rungtynėms savo nusivylimą ir pasipiktinimą išliejo komentarais socialiniuose tinkluose.

„Tai yra gėda. 11 metrų baudinio nebuvo“, – širdo 27-erių brazilas.

Netrukus krašto puolėjas išsakė savo nuomonę apie ir VAR sistemą prižiūrinčius darbuotojus.

„Pastato keturis vyrus, kurie apie futbolą nesupranta nieko. Jie visą vaizdą mato sulėtintai, tačiau iš tikrųjų nemato nieko. Juk žaidėjas negali sukišti rankos į savo nugarą“, – susitaikyti su tuo, kad Čempionų lygos turnyras PSG vėl baigtas anksčiau laiko, negalėjo Neymaras.

UEFA drausmės komitetas brazilo komentarus įvertino trejų rungtynių diskvalifikacija, kuri jam bus pritaikyta kito sezono Čempionų lygoje.

Primename, kad traumą išsigydęs Neymaras neseniai grįžo į aikštę ir padėjo PSG užsitikrinti Prancūzijos čempionų titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)