Pirmame kėlinyje sėkmingai apsigynę šeimininkai po pertraukos pradėjo klysti. Iš pradžių klastingu ir technišku smūgiu vartininką Davidą de Gea nuginklavo Bernardo Silva, o prabėgus 12 min. rezultatą padvigubino po keitimo pasirodęs Leroy Sane.

Pastarasis užbaigė greitą „Manchester City“ ataką, nors D. de Gea turėjo visas galimybes atremti jo smūgį.

Arti tikslo buvo ir Sergio Aguero, po kurio bandymo kamuolys paglostė vartų virpstą.

Iš UEFA Čempionų lygos praėjusią savaitę iškritę Josepo Guardiolos auklėtiniai Anglijos čempionate laimėjo 11 rungtynes iš eilės, „Manchester United“, taip pat užbaigęs savo tarptautinį sezoną, patyrė 7 nesėkmę per pastaruosius 9 mačus.

Turnyro lentelėje „Manchester City“ (89 taškai) susigrąžino minimalią persvarą prieš antroje vietoje žengiantį „Liverpool“ (88 tšk.).

„Manchester United“ (64 tšk.) lieka šeštas, bet tęsia kovą dėl vietą kito sezono Čempionų lygoje garantuojančios ketvirtos pozicijos.


Ole Gunnaro Solskjaero treniruojamai ekipai į pagalbą trečiadienį atėjo „Wolverhampton“, namuose 3:1 įveikęs Londono „Arsenal“.

Toks rezultatas pradžiugino ir Londono „Chelsea“, kuris dabar pirmauja lenktynėse dėl ketvirtos vietos (67 tšk.). „Arsenal“ (66 tšk.) laikosi penktas, „Wolverhampton“ (51 tšk.) – septintas.

Rezultatai:

„Manchester United“ 0 – 2 „Manchester City“
54' [0 – 1] Bernardo Silva
66' [0 – 2] Leroy Sane

„Wolverhampton“ 3 – 1 „Arsenal“
28' [1 – 0] Rubenas Nevesas
37' [2 – 0] Mattas Doherty
45' [3 – 0] Diogo Jota
80' [3 – 1] Sokratis Papastathopoulas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją