20-metis saugas pirmą kartą šiame sezone susitikimą pradėjo startinėje sudėtyje, žaidė visas 90 minučių ir sužaidė karjeros rungtynes.

„Emocijos yra pačios geriausios ir labai džiaugiamės iškovotais trimis taškais. Žinojome, kad kaip ir kiekvienos, šios rungtynės mums yra labai svarbios, bet jie buvo mūsų turnyrinės lentelės kaimynai, tad labai norėjome tų trijų taškų. Manau, kad būtent didelis noras pergalę ir lėmė“, – po rungtynių zalgiris.lt teigė Lietuvos jaunimo rinktinių narys.

48-ąją, 51-ąją ir 77-ąją minutėmis įvarčius pelnęs E.Kloniūnas prisidėjo prie šiame sezone A lygoje „hattricku“ jau taip pat pasižymėjusio Joao Figueiredo. Pasak kauniečio, sunkiausias buvo pirmasis įvartis.

„A lygoje trijų įvarčių pelnęs dar nebuvau, tad tikrai labai džiaugiuosi. Pirmas įvartis turbūt buvo sunkiausias, nes jis labiau iš žaidimo. Kiti įvarčiai tai tiesiog, kamuolys nukrito baudos aikštelėje ir reikėjo išpildyti progas“, – apie pirmuosius įvarčius sezone pasakojo aikštės centro žaidėjas.

Po rungtynių futbolininkas prasitarė, kad įvarčius prieš rungtynes užsakė dėl traumos rungtyniauti negalintis komandos draugas Dominykas Galkevičius.

„Įvarčius norėčiau skirti Dominykui Galkevičiui, nes prieš rungtynes jis paprašė, kad įmuščiau, o aš ir įmušiau“, – komandos užkulisių šydą pravėrė E.Kloniūnas.

Saldžią pergalę iškovojusius žalgiriečius po rungtynių rūbinėje aplankė bei pasveikino vienas krepšinio klubo lyderių Edgaras Ulanovas, prasitaręs, jog yra didelis futbolininkų fanas.

Artimiausias A lygos rungtynes balandžio 19 dieną „Kauno Žalgiris“ išvykoje žais su Vilniaus „Žalgiriu“, o namuose balandžio 27 dieną priims Klaipėdos „Atlantą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)