H. Kane'as susižeidė antradienį per pirmąsias Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes su „Manchester City“, kai antrame kėlinyje po susidūrimo su varžovų žaidėju Fabianu Delphu iš karto su gydytojais patraukė į rūbinę ir į aikštę negrįžo.

Treneris Mauricio Pochettino po rungtynių kalbėjo, kad tai didelė netektis: „Mums jo labai trūks, veikiausiai jo nebus likusį sezoną. Viliamės, kad jis susižeidė nesunkiai, tačiau laiko atsigauti daug nėra“.

Šį sezoną 24 įvarčius pelnęs H. Kane'as dėl traumos jau praleido beveik du mėnesius, kai pažeidė tos pačios kojos raiščius „Premier“ lygos rungtynėse su „Manchester United“.

„Tottenham Hotspur“ yra ketvirtas „Premier“ lygoje likus žaisti 6 rungtynes, 2 taškais klubas atsilieka nuo trečioje vietoje esančios „Chelsea“ komandos, žaidusios vienomis rungtynėmis daugiau ir tašku lenkia „Arsenal“, kuris yra penktas.

Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomąsias rungtynes „Tottenham Hotspur“ Mančesteryje komandos žais balandžio 17 dieną.

Anglijos rinktinė Tautų lygos pusfinalyje birželio 6 dieną susigrums su Nyderlandais. Nugalėtojai po trijų dienų turnyro finale žais arba su Portugalija, arba su Šveicarija.

Galbūt kapitonui pavyks pasveikti iki to laiko. H. Kane'as per 37 Anglijos rinktinės rungtynes pelnė 22 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją