K. Laukžemis įmušė iš artimos distancijos 27-ą min. išlygindamas rezultatą (1:1).

Vėliau namuose žaidę varžovai buvo nutolę dviejų įvarčių skirtumu (3:1), o „Istra“ išsigelbėjo atsakydama taikliais smūgiais 90-ą ir septintą pridėto laiko minutėmis.

Starto sudėtyje dvikovą pradėjęs K. Laukžemis 12-ą min. užsidirbo geltoną kortelę ir 11 m baudinį į savo vartus, o 68-ą min. buvo pakeistas.

Primename, kad 27-erių palangiškis į Kroatiją išvyko praėjusią vasarą, bet naują jo karjeros etapą užtemdė sunki kelio trauma.

Lietuvos rinktinės radare prieš tai buvęs puolėjas priklauso Vitorijos „Alaves“ (Ispanija) klubui, kontroliuojančiam „Istra“ ekipą.

Pastaroji Kroatijos aukščiausioje lygoje užima priešpaskutinę 9-ą vietą (18 taškų), „Slaven“ žengia laipteliu aukščiau (26 tšk.).


Šeštoje pozicijoje laikosi „Gorica“ klubas (42 tšk.), kurio vykdantysis viceprezidentas yra lietuvis Mindaugas Nikoličius. Čempionate pirmauja titulą ginantis Zagrebo „Dinamo“ (73 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)