Modestas Vorobjovas: „Sūduvos“ žaidime didelių pokyčių neįžvelgiu

Turnyro lentelėje situacija šiuo metu yra įtempta – „Žalgiris“ su 10 taškų žengia pirmas, tačiau tiek pat taškų turi ir rungtynėmis daugiau sužaidęs Kauno „Stumbras“. Trečioje ir ketvirtoje vietoje rikiuojasi „Sūduva“ ir „Kauno Žalgiris“. Šių ekipų sąskaitoje po devynis taškus, bet kauniečiai ketvirtojo turo mačą jau sužaidė.

Mareko Zubo treniruojami žalgiriečiai kol kas demonstruoja geriausią puolimą lygoje ir per tris mačus įmušė net 12 įvarčių. Net penkis kartus spėjo pasižymėti komandos naujokas iš Kroatijos Tomislavas Kišas.

„Tai, kad susigrąžinome pirmąją vietą lentelėje, yra pozityvu ir mums suteikia daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Manau visus nustebino „Sūduvos“ pralaimėjimas praėjusiame ture Kauno „Stumbrui“. Laukia įdomios ir atkaklios rungtynės, kuriose mus tenkins tik pergalė“, – prieš artėjančią dvikovą fkzalgiris.lt kalbėjo saugas M. Vorobjovas.

Šio vakaro akistatoje Vilniuje abi ekipos turės nuostolių gynybos grandyje – dėl diskvalifikacijų rungtynes praleis „Sūduvos“ gynėjas Semiras Kerla ir „Žalgirio“ atstovas Mevlanas Adili.

„Mūsų varžovas yra šalies čempionas, tad noro laimėti ir įsitvirtinti lentelės viršūnėje tikrai netrūksta. Esame tikrai geriau pasirengę nei buvome per mūšį dėl Supertaurės. „Sūduvos“ žaidime didelių pokyčių neįžvelgiu, jie žaidžia tą patį žaidimą kuris dvejus metus iš eilės jiems užtikrino čempionų titulą“, – kalbėjo M. Vorobjovas.

„Sūduvos“ treneris Eivinas Černiauskas: „Žalgirio“ žaidimo braižas nepasikeitė

Marijampoliečių vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino asistentas Eivinas Černiauskas sako, kad varžovų žaidimas nuo rungtynių dėl LFF Supertaurės pagerėjo, nes komanda turėjo laiko susižaisti. Bet žaidimo braižas nepasikeitė.

„Jų žaidimo braižas išliko, tačiau atsirado geresnis žaidėjų tarpusavio supratimas“, – sakė E. Černiauskas.

„Sūduvos“ treneris išskyrė ir „Žalgirio“ žaidimo esmines savybes.

„Komanda pasižymi puikia kamuolio kontrole, atlieka daug trumpų perdavimų aikštės viduryje. „Žalgirio“ krašto saugai, atsidengdami į vidurį, sukuria kiekybinę persvarą aikštės viduryje ir palieka laisvas zonas krašto gynėjams, kurie labai aktyviai stengiasi jomis pasinaudoti“, – kalbėjo marijampolietis.

A lygos čempionate po 4 turų „Žalgiris“ turi 10 taškų ir dalijasi pirmąją vietą su Kauno „Stumbru“, kuris vakar per 5 turo rungtynes pralaimėjo „Kauno Žalgiriui“ 0:1. „Sūduva“, kaip ir pastaroji komanda, turi 9 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)