Didelį žingsnį link čempionės titulo dėjo „Barcelona“, kuri įtemptą mūšį namuose laimėjo 2:0.

Ernesto Valverde auklėtiniai savo pranašumą prieš „Atletico“ padidino iki 11 taškų, o sužaisti klubams liko tik po septynis mačus.

Madrido ekipa jau 28-ąją minutę liko žaisti mažumoje – už repliką teisėjui raudona kortelė buvo parodyta svečių puolėjui Diego Costa.


Įniršęs futbolininkas norėjo toliau aiškintis savo santykius su arbitru, tačiau jį nuramino bei iš aikštės išlydėjo varžovų gynėjas Gerardas Pique.

Pergalingi įvarčiai krito tik paskutinėmis minutėmis. Pirmasis 85-ąją minutę preciziškai tiksliu tolimu smūgiu pasižymėjo Luisas Suarezas.

Praėjus vos dviems minutėmis tašką padėjo Lionelis Messi. Argentinietis greitoje atakoje meistriškai pergudravo gynėjus ir reidą pabaigė įvarčiu.

L. Messi šios pergalės dėka tapo „La Liga“ rekordininku. Puolėjas per savo karjerą šiose pirmenybėse jau laimėjo 335 mačus, o tai yra visų laikų geriausias rezultatas.


Kitose rungtynėse Madrido „Real“ namuose atsilikinėjo, tačiau 2:1 galiausiai palaužė „Eibar“ vienuolikę.

Susitikimo didvyriu tapo Karimas Benzema. Jis 59-ąją minutę išlygino rezultatą, o 81-ąją minutę pelnė ir pergalingą įvartį.

Trečioje vietoje su 60 taškų žengiantis „karališkasis“ klubas nuo „Atletico“ atsilieka 2 taškais.

Kitose rungtynėse „Rayo Vallecano“ 2:0 nutraukė pergalingą „Valencia“ atkarpą, o Barselonos „Espanyol“ 2:1 patiesė „Gironą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)