Tris Čempionų lygos titulus su „Real“ iškovojęs ir kovo pirmoje pusėje į Madridą grįžęs Zinedine'as Zidane'as nori vėl užkariauti aukščiausias pozicijas, o tą jam padėtų padaryti minėtų futbolininkų įsigijimas, praneša prancūzų dienraštis „L'Equipe“.



K. Mbappe jau seniai yra „Real“ akiratyje, jį stebėjo dar tuomet, kai prancūzas atstovavo „Monaco“ klubui.

Dabar 20-metis pasaulio čempionas yra vienas pagrindinių Tomo Tuchelio ginklų PSG ekipoje. Manoma, kad Paryžiaus klubas 2017-aisiais „Monaco“ klubui už K. Mbappe iš viso sumokėjo apie 180 mln. eurų sumą.

Ispanijos sostinės komanda už jaunąją žvaigždę 2017 metais taip pat buvo pasiryžusi sumokėti 180 milijonų eurų. Tačiau buvo baiminamasi, jog K. Mbappe Madride gali negauti žaidimo laiko dėl „Real“ komandos atakuojančio trio, kurį tuo metu sudarė Cristiano Ronaldo, Garethas Bale’as ir Karimas Benzema.

Taip pat Z. Zidane'as žavisi „Man United“ saugu P. Pogba. Strategui imponuoja tautiečio fizinės savybės, tinkančios žaisti vidurio saugo pozicijoje.

Tikėtina, kad „Real“ ekipą vasarą paliks ilgametis ekipos vidurio saugas Toni Kroosas, tad šios pozicijos stiprinimas išties yra Z. Zidane'o prioritetų sąraše.

Ambicingame „Real“ plane – ir Edeno Hazardo pavardė, tiesa, tikėtina, kad „Chelsea“ klube žaidėjas liks iki kontrakto pabaigos – 2020 m. liepos, nes šiuo metu „mėlynieji“ per artimiausius dvejus žaidėjų perėjimo „langus“ negalės ekipos papildyti naujais žaidėjais. Klubas užsitraukė tokią FIFA bausmę, nes pažeidė jaunų futbolininkų įsigijimo taisykles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)