Po rungtynių saugas teigė, kad rezultatas atspindi jėgų pusiausvyrą aikštėje.

„Vyravo apylygė kova, žaidė panašaus pajėgumo komandos ir aš manau, kad rezultatas yra dėsningas.

Ne tik aš, visi stengėmės sužaisti kiečiau, ypač po tokių rungtynių Liuksemburge norėjome įrodyti, kad esame kažko verti. Manau, iš dalies mums tai pavyko“, – po mačo kalbėjo vienas pastebimiausių mačo žaidėjų.

Paklaustas apie arbitro darbą, 37 min. geltoną kortelę užsidirbęs saugas teigė, kad šis nelabai susitvarkė su savo užduotimis.

„Teisėjas „pametė“ rungtynes. Jis nuo pat pirmų rungtynių minučių pradėjo mus stabdyti. Bet mes žaidėme kietai, bet ne grubiai, o čia yra didelis skirtumas. Bet jis „pametė“ mačą nuo pat pirmų minučių“, – pasikartojo saugas, pridūręs, kad rinktinės futbolininkai vis geriau supranta naujojo stratego Valdo Urbono nurodymus.

„Mes procese, kiekvieną kartą trenerį suprantame vis geriau, manau, kitos stovyklos metu bus dar geriau“, – teigė M. Vorobjovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)