Stipriai atjauninta Die Mannschaft sekmadienį Amsterdamo „Johan Cruyff“ arenoje šventė pergalę po Nico Schulzo 90-ą minutę pelnyto įvarčio.

„Smūgiavau į dešinę vartų pusę, tikėdamasis, kad ten bus daugiausiai atviros erdvės. Ir neprašoviau, – kalbėjo N. Schulzas . – Šis įvartis mūsų rinktinei buvo labai reikalingas. Iš šių rungtynių gavome daug pasitikėjimo savimi“.


Optimistiškai į ateitį gali pažvelgti ir J. Lowas: „Ypač pirmasis kėlinys buvo nuostabus – visiškai kontroliavome rungtynes. Varžovų įvarčiai antroje dalyje buvo labai nemalonūs, tačiau tai procesas, kurį jauna komanda turi išgyventi.

Su geru nusiteikimu sugebėjome baigti turėdami mums palankų rezultatą. Nepraradome tikėjimo. Šįkart turėjome ir sėkmę, kurios taip trūko pastaruoju metu“.


Po Leroy Sane (15.min) ir Serge Gnabry (34 min.) įvarčių vokiečiai pirmavo 2:0, tačiau po pertraukos aikštės šeimininkai po Matthijso de Ligto (48) ir Memphio Depay (63) rezultatą išlygino.


„Turiu rinktinei pasakyti didelį komplimentą, nes svečiuose iš pavojingiausio varžovo sugebėjimo atimti tris taškus. Pastaraisiais metais turėjome nuryti daug nusivylimo ir atlaikyti nemažai kritikos, tačiau kai rinktinė taip su tuo tvarkosi, žvelgiu į viską labai pozityviai“, – teigė J. Lowas.

„Anksčiau rungtynėse su Nyderlandais mums visuomet trūkdavo geros pabaigos. Tikėjausi, kad šįkart bus viskas kitaip. Džiaugiuosi, kad po tokio antro kėlinio, kai praleidome du įvarčius, sugebėjome laimėti“, – pastebėjo nugalėtojų komandos kapitonas Manuelis Neueris.

Pirmojo įvarčio autorius L. Sane pritarė komandos draugams, kad tai buvo labai svarbi pergalė: „Mums tai buvo sunkios rungtynės, tačiau turime jauną rinktinę ir turime kažko išmokti. Tai turės labai geros įtakos mūsų pasitikėjimui savo jėgomis. Ne kartą sakėme, kad tai yra nauja pradžia rinktinei“.

Kitas atrankos rungtynes Die Manschaft žais birželio 8 dieną Baltarusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)