Pirmojo kėlinio pradžioje šeimininkai dominavo aikštėje, o žalgiriečiai retai pereidavo į oponentų aikštės pusę. Visgi „Sūduvos“ atakos atslūgo, o svečiai sugebėjo perkelti veiksmą ir į čempionų aikštės pusę.

Iki pertraukos „Sūduva“ varžovams pagrasino standartinių padėčių metu, savo ruožtu, kauniečiai atsakė keliais pavieniais išpuoliais.

Antro kėlinio pradžioje čempionai išsiveržė į priekį – 52-ąją minutę po Pauliaus Golubicko perdavimo taikliu smūgiu iš arti pasižymėjo antrą įvartį šiame sezone pelnęs Tosaintas Rickettsas.

Po jo futbolininkas išreiškė solidarumą nuo Naujojoje Zelandijoje vykusių skerdynių žuvusioms aukoms ir jų artimiesiems.

Kanadietis pakėlė savo marškinėlius, o po apačia buvo kiti marškinėliai su užrašu – „Stop the hate, PRAY4NZ“ („Stabdykime neapykantą, malda už Naująją Zelandiją“).

Futbolininkas už bandymą nusiimti marškinėlius teisėjo buvo nubaustas geltona kortele.

Po įvarčio marijampoliečiai kiek labiau atsitraukė, tačiau svečiai strigo pozicinėse atakose.

Vienintelę pavojingą progą žalgiriečiai susikūrė akistatos pabaigoje, kai baudos smūgį atlikęs Jurijus Bušmanas stebėjo, kaip per gyvatvorę perkeltas kamuolys sudrebino vartų konstrukciją. Įdomu tai, kad futbolininkui iš Ukrainos fortūna panašiu būdu nenusišypso jau antrą kartą.

Marijampolės klubas atsilaikė bei įsirašė į savo sąskaitą trečią pergalę iš eilės, kuri pavertė juos čempionato lyderiais.

„Kauno Žalgiris“ (3 tšk.) užima ketvirtąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)