Prie jų dar galime priskaičiuoti ir klubui priklausantį, tačiau Lenkijoje bandantį įsitvirtintį Justiną Marazą.

„Galiu tik pajuokauti, kas būtų, jei abejas rungtynės čempionate būtumėm laimėję? (šypsosi). Kalbant rimtai, tai yra didžiulis įvertinimas tiek vaikinams, tiek klubui. Galiu tik pasidžiaugti, kad einame teisinga linkme“, – po trenerių pasirinkimo kalbėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

V. Urbono treniruojamoje komandoje be J. Marazo pakviesti Donatas Kazlauskas ir Valdemaras Borovskis. Šiuos futbolininkus pastaruoju metu rinkdavosi ir buvęs rinktinės vedlys Edgaras Jankauskas.

„Pasakysiu atvirai, kai prieš kelias savaites sulaukiau trenerio skambučio, truputį nustebau. Tačiau tuo pačiu apsidžiaugiau. Net jei mums rinktinėje nesiseka demonstruoti gerų rezultatų, garbė atstovauti savo šaliai nuo to nesumažėja“, – sakė V. Borovskis.

Jaunimo rinktinei atstovaus net penki komandos žaidėjai: Svajūnas Čyžas, Aleksandras Levšinas, Ernestas Stočkūnas, Matas Ramanauskas ir Artūras Dolžnikovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)