Pasirodymą UEFA Čempionų lygoje šią savaitę gėdingai baigę Santiago Solari auklėtiniai svečiuose 4:1 nugalėjo „Valladolid“.

Buksuojančiam „karališkajam“ klubui mačas vėl prasidėjo nemaloniai – iš pradžių į jo vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurio 12-ąją minutę nerealizavo Rubenas Alcarazas.

Nepasaint to, šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 29-ąją minutę įvartį pelnė Anuaras Tuhami.

Tiesa, jau po penkių minučių rezultatą išlygino Raphaelis Varane, o po pertraukos „Real“ futbolininkai pradėjo dominuoti.

Antrojo kėlinio pradžioje du įvarčius vieną po kito įmušė Karimas Benzema, o 80-ąją minutę už antrąją geltoną kortelę iš aikštės buvo išvytas Casemiro.

Tai nesutrukdė svečiams įmušti dar kartą – 85-ąją minutę po K. Benzema perdavimo paskutinį smūgį „Valladolid“ ekipai sudavė Luka Modričius.

„Real“ komanda buvo pralaimėjusi keturis iš pastarųjų penkių savo mačų. Ji dukart krito prieš „Barceloną“, neprilygo „Gironai“ ir Čempionų lygoje itin skaudžiai 1:4 nusileido Amsterdamo „Ajax“.

Sostinės klubas Ispanijos čempionate su 51 tašku tvirtai laikosi trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Villareal“ 2:0 įveikė „Levante“, „Sevilla“ net 5:2 sutalžė „Real Sociedad“, „Valencia“ 3:2 palaužė „Girona“, o „Real Betis“ 1:0 nugalėjo „Celta Vigo“.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)