Sekmadienį į ketvirtąją lygos poziciją pakilo Londono „Arsenal“ klubas, svarbiame mūšyje namuose 2:0 įveikęs „Manchester United“ ekipą.

12-ąją minutę pasižymėjo Granitas Xhaka, o 69-ąją minutę persvarą padvigubino vienuolikos metrų baudinį realizavęs Pierre'as-Emerickas Aubameyangas

60 taškų surinkę „kanonieriai“ nustūmė 58 taškus turinčius „raudonuosius velnius“ į penktąją vietą.

Tai buvo pirmasis „Manchester United“ pralaimėjimas „Premier“ lygoje nuo to laiko, kai komandos vairą perėmė Ole Gunnaras Solskjaeras.

Norvego vadovaujama Mančesterio ekipa vietiniame čempionate nebuvo suklupusi 12 turų iš eilės – pasiekta 10 pergalių ir 2 lygiosios.

O.G. Solskjaero kariauna sekmadienį galėjo nukristi ir į šeštąją poziciją, tačiau jai palankiai susiklostė rungtynės kitame Londono stadione.

„Stamford Bridge“ šeimininkai „Chelsea“ futbolininkai 1:1 sužaidė su pergalę iš rankų išleidusia „Wolverhampton Wanderers“ vienuolike.

Svečiai pirmavo po 56-ąją minutę pelnyto Raulio Jimenezo įvarčio, bet „aristokratus“ per pridėtą laiką išgelbėjo tikslus Edeno Hazardo smūgis.

Maurizio Sarri auklėtiniai savo sąskaitoje turi 57 taškus ir nuo „Manchester United“ atsilieka vienu tašku. Tiesa, mėlynieji yra sužaidę rungtynėmis mažiau.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)