Tokį sprendimą klubo vadovybė priėmė po Portugalijoje 1:3 pralaimėtų rungtynių „Porto“ klubui, nulėmusių „Roma“ pasitraukimą iš Čempionų lygos.

Klubą palieka ir klubo sporto direktoriumi dirbęs ispanas Ramonas Rodriguezas Verdejo, geriau žinomas trumpiniu Monchi.

Italijos čempionate Romos komanda taip pat žengia tik 5-oje pozicijoje, netenkinančioje klubo vadovybės ir ekipai nesuteikiančioje bilieto į kitų metų Čempionų lygą.

Pagerinti „Roma“ situaciją bandys treneriu paskirtas 67-erių Claudio Ranieri, vos prieš 8 dienas atleistas Anglijos „Premier“ lygos autsaiderio „Fulham“ klubo.

Nuo rudens italo treniruotas „Fulham“ kolektyvas laimėjo vos 3 iš 17 rungtynių.

C. Ranieri Romos klube vyriausiuoju treneriu jau yra dirbęs 2009-2011 m. Labiausiai italas išgarsėjo 2016-aisiais, kai su „Leicester City“ klubu sensacingai laimėjo „Premier“ lygą.

„Roma“ ekipai C. Ranieri vadovaus iki šio sezono pabaigos, neatmetama galimybė, kad kontraktas bus pratęstas.

Nuo 4-osios vietos „Serie A“ turnyro lentelėje „Roma“ kluą skiria 3 taškai. Po 26 turų Italijos sostinės ekipa turi 44 taškus, o 4-ąją vietą užimanti Milano „Inter“ komanda – 47.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją